Velkommen til VB's Venner 

I 1950 blev der sendt næsten 200 breve ud til VB interesserede, og 60 mødte op på den stiftende generalforsamling, hvor der var stor opbakning til forslaget om at etablere en forening, der skulle yde VB moralsk og økonomisk støtte, og kunne træde hjælpende til i ungdomsafdelingen, ansættelse af professionelle trænere, større arrangementer, medlemsblad m.m. Man skulle være fyldt 30 år, for at kunne blive medlem, og kontingentet fastsattes til 10 kr. årligt plus 5 kr. i indskud.

 Senere blev det til lotteri, juletræsfester, bankoshows, deltagelse i Dampskibsfestivalen, grisefester, kræmmermarkeder og koncerter. Af artister og bands til koncerterne kan nævnes: Jodle Birger, Lars Lilholt, Bony M, Kim Larsen m.fl.
VB’s Venner har ikke arrangeret koncerter ved Vejle Stadion i flere år, da koncertpladsen (grusbanen) blev inddraget til det nye Vejle Stadion.
 
 VB’s Venner arbejder fortsat på, at skaffe penge til bredde holdene i Vejle Boldklubs amatørafdeling, bl.a. ved det traditionelle årlige kræmmermarked i påsken.
 
 Du kan blive medlem af VB’s Venner, og støtte bredde arbejdet i Vejle Boldklubs amatørafdeling, ved at sende en e-mail til vbsvenner@vbsvenner.dk. Samme mail adresse kan bruges til øvrig henvendelse til foreningen. Du kan også oprette dig selv online, ved at oprette en profil (linket til venstre) med dine data.